Saturday, 21 April 2012

20 APRIL 2012

Genap 22 tahun umur ku . btw, thank you very much to all my friend facebooker for the wishes my birthdayy . im really2 appreciate it . thanks a lott ^.^ 



Wednesday, 11 April 2012

Myself :D

#update pic

Mase ni mybro akad nikah . Esok sy update kayy all about my bro wedding .  love it .

Suprise for me :)

Suprise ... Btw thank you awak . Awak lah org pertama bagi saya hadiah . even my bufday lagi 9hari lagi and yang special nye bufday awak ngn saya sama . 

20 April 1990 - hari lahir saya dan awak . maknanya saya ngn awak dah kenal rapat laa . Mase kita baby dulu saya ngn awak sebelah2 je kann . First time sy dapat jumpe bufday same ngn saya . 

Saya minta awak hadiahkan sebuah lagu sebab awak kan pandai create lagu kan . and awak jugak yang nyanyikan lagu tu . I'm really2 appreciate it.


Btw , Thank a lot ^.^

Thursday, 12 January 2012

Tahun baruuu :)


dengar pasal tahun baru . semua nak tukar azam termasuk saya . dengan ini pada azam tahun baru ini Insyaallah saya akan meng UPDATE kan blog saya . walaupun yang follow sikit je . and myb tak aktif sangat dorang ni . Tapi takpe . saya still on dengan sume tu . maklum laa tabiat saya sekarang ni memang tak dapat di perlekehkan . asyik DELETE je status lama . Insyaallah saya akan aktifkan segalanya . Namun tak dapat dielakkan jika saya terlalu BUSY . sorry semua ^___^ dan pic ini masa umur saya 20tahun . by the way , have a nice dayyy friendd :) #saya dah besar myb pic dah tak banyak saya upload . hehehehee


Saturday, 26 November 2011

しずく


作詞・作曲・編曲 : 大江千里 



すべての人を愛せるわけじゃないなら せめて愛する人を 

裏切らずに疑わずに 責めたり憎んだりしないで 

無邪気でいることが 人を傷つけてしまうの? 
静かな情熱が瞳の奥で騒ぎだす...あなたに巡り合えて 

こぼれそうな泪のつぶ 流さず胸にためて 
一瞬を強く生きよ 一途なしずくになって 

純粋な愛情が いつだって誰かを惑わしてる 
あきらめないで祈りましょう 世界がたとえ暗闇でも 

自分に誇れる たったひとつを見つけだそう 
コトバに出来ない夢が両手にあふれても 誰にも染まらないよ 

果てしない時代 (とき) の中で 自分に何が出来る 
今はまだ小さくても 輝き消せやしないよ 

水道のカルキがシンクの淵にたまって そのまま溶けそうにない 
化学環境もちろん愛情も ぜんぶ同じ次元で考える 
何かひとつ自分にしかできないコト 見つけだせたら 
他にはなにもいらないでしょ それが最近わかってきたでしょ 
大きな岩のような都会の隅っこで 何かを少しずつ X 3 変えていきたい 
誰かを本気で浸食してたい 

今朝のテレビは遠い何処かの 憎みあう誰かを映してた 

果てしない時代 (とき) の中で 自分に何が出来る 
今はまだ小さくても 輝き消せやしないよ 

こぼれそうな泪のつぶ 流さず胸にためて 
一瞬を強く生きよ 一途なしずくになって