Wednesday, 11 April 2012

Suprise for me :)

Suprise ... Btw thank you awak . Awak lah org pertama bagi saya hadiah . even my bufday lagi 9hari lagi and yang special nye bufday awak ngn saya sama . 

20 April 1990 - hari lahir saya dan awak . maknanya saya ngn awak dah kenal rapat laa . Mase kita baby dulu saya ngn awak sebelah2 je kann . First time sy dapat jumpe bufday same ngn saya . 

Saya minta awak hadiahkan sebuah lagu sebab awak kan pandai create lagu kan . and awak jugak yang nyanyikan lagu tu . I'm really2 appreciate it.


Btw , Thank a lot ^.^

No comments:

Post a Comment